• Completează formularul
    • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Design Individual - Uși la comandă| Chișinău, Rebublica Moldova.

Ce reprezintă ușile din furnir(șpon)?


Cuvîntul ”furnir” provine de la cuvintul german ”furnier” și reprezintă o placă subţire de lemn de esenţă superioară care se aplică pe lemnul prelucrat pentru a-l înfrumuseţa din care se confecționează ușile de interior. În Republica Moldova, ușile din furnir se mai întilnesc și sub denumirea de ”uși din șpon”, acest cuvint provenind de la cuvintul rusesc ”Шпонированные двери”. 

Caracteristic ușilor din frunir (șpon), este calitatea net superioară cu a celor uși din MDF ori alte materiale. Ușile din furnir, au capacitate de a respira în încăpere și au o durată de viață mai lungă în comparație cu ușile din MDF.

More in this category: Usile in designul modern »

Saltele Ortopedice la preturi de vara!

Despre ușile la comandă

Producerea ușilor la comandă

Alegerea lemnului

Primul și principalul indicator ale ușilor noastre este selecția lemnului de calitate înaltă, pentru a oferi o duritate îndelungată a ușilor confecționate.

Confecșionare și ansamblare

La această etapă confecționăm fiecare detaliu a ușilor, fiecare element în funcție de materialul necesar: Lemn, MDF, Furnir(șpon), Sticlă. Instalam pe panou fiecare detaliu, pe care aplicăm placa de furnir, care o selectăm cu grijă după ton, model, textură.

Finisajele Ușilor interioare.

Ușile de interior, după ce sunt confecționate la comandă, le sunt aplicate finisările de calibrare și lăcuire. Procesul de finisare a ușilor are loc manual, și se efectuiază pe mai multe straturi, apoi se plasează în camere speciale de uscare cu temperatură reglabilă.

Ambalare, Livrare & Instalare

Una din cele mai importante etape a ușilor de interior este ambalarea, livrarea și instalarea acestora care are loc după anumite cerințe pentru a se reduce riscul fisurării acestora. La instalare se ține cont de structura pereților.