• Completează formularul
    • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Design Individual - Uși la comandă| Chișinău, Rebublica Moldova.

Tehnologie - Prodcere / Instalare uși

UsiLaComanda.md, pune accent pe know-howul tehnologic, astfel ușile importate corespund calității impuse de partenerii noștri europeni și estici. Echipa noastră de instalatori, dispun de experiență în Europa, astfel fiecare ușă de interior montată, corespunde tuturor normelor tehnologice necesare. Datorită procesului tehnologic, una și aceiași ușă poate fi montată diferit pe peretele camerei dumneavoastră, fiind utilizate diferite sisteme de fixare: 

  1. Sistem clasic de balamale
  2. Sistem de agațare superioară
  3. Sistem de înacdrare în perete

Încadrarea feroneriei în ușile noastre are loc prin procese automatizate, fără fisurarea placajelor exterioare. Pentru a afla prețul ușelor noastre, accesați aici

 

 

 

Saltele Ortopedice la preturi de vara!

Despre ușile la comandă

Producerea ușilor la comandă

Alegerea lemnului

Primul și principalul indicator ale ușilor noastre este selecția lemnului de calitate înaltă, pentru a oferi o duritate îndelungată a ușilor confecționate.

Confecșionare și ansamblare

La această etapă confecționăm fiecare detaliu a ușilor, fiecare element în funcție de materialul necesar: Lemn, MDF, Furnir(șpon), Sticlă. Instalam pe panou fiecare detaliu, pe care aplicăm placa de furnir, care o selectăm cu grijă după ton, model, textură.

Finisajele Ușilor interioare.

Ușile de interior, după ce sunt confecționate la comandă, le sunt aplicate finisările de calibrare și lăcuire. Procesul de finisare a ușilor are loc manual, și se efectuiază pe mai multe straturi, apoi se plasează în camere speciale de uscare cu temperatură reglabilă.

Ambalare, Livrare & Instalare

Una din cele mai importante etape a ușilor de interior este ambalarea, livrarea și instalarea acestora care are loc după anumite cerințe pentru a se reduce riscul fisurării acestora. La instalare se ține cont de structura pereților.