• Completează formularul
    • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Design Individual - Uși la comandă| Chișinău, Rebublica Moldova.

UsiLaComanda.md

TAGS: usi la comanda, usi din lemn, usi interior, comanda usi, usi md, usi moldova, usi chisinau, usi interior, usi sponate, usi preturi, usi lemn natural, usi furnir, usi exterior, usi de intrare, usi lemn masiv, preturi usi, usi apartament, usi living, usi bucatarie, usi baie, modele usi, usi eco

Am venit să aducem un strop de calitate pe piața produselor de uși de interior în Republica Moldova, prin oferire de noi soluții și know how în tehnologia de producere și instalare. 

Ușile oferite de noi sunt de calitate superioară avînd în spate furnizori din est și vest care au o istorie imensă în producerea ușilor de interior. 

Activitatea companiei noastre se desfășoară la moment în municipiul Chișinău, însă dispunem de reprezențe în cele mai importante raioane din țară: Bălți, Soroca, Cahul, Edineț, Briceni și Hîncești, care reprezintă produsele noastre în localitățile rurale și raionale.

Echipele noastre de instalatori, se deplasează nu doar în localitățile unde avem reprezentați locali, ci și în celelalte regiuni din țară.

Gama ușilor noastre este divizată în 3 categorii:

  1. Uși de interior cu deschidere simplă;
  2. Uși în perete interior, executate la comandă;
  3. Uși glisante pentru mobilier ori devizare spațială.
Produsele din care se confecționează ușile noastre sunt: Lemn și Furnir, MDF, Sticlă, PAL melaminat, MDF vopsit, sticlă și alte materiale compozite.

Fiecare ușă este transportată cu grijă și instalată după tehnologia recomandată de producător, astfel aveți garanția că ușa dumneavoastră va avea o durată de rezistență maximală, iar comoditatea utilizării acestea va fi pe placul dumneavoastră.

 

 

 

 

Saltele Ortopedice la preturi de vara!

Despre ușile la comandă

Producerea ușilor la comandă

Alegerea lemnului

Primul și principalul indicator ale ușilor noastre este selecția lemnului de calitate înaltă, pentru a oferi o duritate îndelungată a ușilor confecționate.

Confecșionare și ansamblare

La această etapă confecționăm fiecare detaliu a ușilor, fiecare element în funcție de materialul necesar: Lemn, MDF, Furnir(șpon), Sticlă. Instalam pe panou fiecare detaliu, pe care aplicăm placa de furnir, care o selectăm cu grijă după ton, model, textură.

Finisajele Ușilor interioare.

Ușile de interior, după ce sunt confecționate la comandă, le sunt aplicate finisările de calibrare și lăcuire. Procesul de finisare a ușilor are loc manual, și se efectuiază pe mai multe straturi, apoi se plasează în camere speciale de uscare cu temperatură reglabilă.

Ambalare, Livrare & Instalare

Una din cele mai importante etape a ușilor de interior este ambalarea, livrarea și instalarea acestora care are loc după anumite cerințe pentru a se reduce riscul fisurării acestora. La instalare se ține cont de structura pereților.